Kiemelt ajánlatok

Életfa vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Kőtenger Panzió

Spirit Apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Elisabeth apartman

Garzó Tanya Vendégház

Bónom-zugi nyaraló

Hanga Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Szalóki Üdülőház

Fekete Macska Panzió

Platán Panzió

Vadvirág Vendégszobák

Nógrád megye, 3053 Kozárd, Fő út 29.

Kényelmes fenyőbútorokkal berendezett, utcai különbejáratú, panzió jellegű vendégszobák saját fürdőszobákkal, az udvaron játszótér, a földszinten étterem

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Dr. Hajas Pál
Telefon: +36-30-210-4308
Mobil: +36-30-718-0912
E-mail cím: vadvirag@kozard.hu
Weboldal: www.agroservice.hu/vadvirag.htm

Szálláshely bemutatása:

Patakparti, négy szobás vendégházunk utcai különbejáratú, 2 db 5 ágyas és 2 db 2 ágyas panzió jellegű légkondícionált vendégszobákkal rendelkezik, önálló fürdőszobákkal, WC-vel, központi fűtésessel, nagy társalgóval, kényelmes fenyőbútorokkal, mindig frissen mosott ágyneművel. A szobákban TV, WiFi vétel, hűtőszekrények vannak.

A vendégszobákhoz és az étteremhez 16 autónak elegendő udvari parkoló tartozik.

Reggelizés külön kérésre a földszinten, a Vadvirág Étteremben. Ugyanott ebéd és vacsora a hét minden napján.

Az Európai Minőségi és Rozmaring Díjas (Q) Éttermünk a helyi és a palóc gasztronómiát őrzi. A környéken egyedülálló módon minden igényt kielégítő konyhával, mangalica, szürkemarha, gyöngytyúk és vadételekkel várjuk Önt és kedves családját, amelyet hangulatos környezetben fogyaszthat el. Különtermünkben rendezvényeket, összejöveteleket, esküvőket is lebonyolítunk, maximum 150 főig.

Az étteremben állandó helyi termékbemutató és árusító pont található, ahol a dél-cserháti gazdák termékeit vásárolhatják meg az érdeklődők.

Az épület mögött parkolási lehetőség, gyermekek számára játszótér, állatsímogató lett kialakítva. Körzeti és távolsági (pl. budapesti) járatok buszmegállója az épület előtt.

Árak, feltételek:

Az itt bemutatott, illetve az AgroTourism csoporthoz tartozó más szálláshelyek (Palóc Ízek Háza, Csipkeház, Aranykorona Udvarház) alapára: 4000 Ft/fő/éj, amely tartalmazza a 18% ÁFÁ-t.
Idegenforgalmi adó: 200 Ft/felnőtt vendég/éj.
"Jeles ünnepek, hosszú hétvégék esetén 20% felár lehetséges, ezt e-mailben (hajas@kozard.hu) célszerű tisztázni. 5 napnál hosszabb foglalások esetében árkedvezményre is látunk lehetőséget.
Reggelizési igényt (1300 Ft/fő), illetve félpanziós konstrukciót szintén tudunk ajánlani.

Környék, programlehetőségek:

Kozárd a szobrok faluja, ahol ma már 31 bronz, kő és faszobor található. A falu közepén országzászló és identitás emlékmű található. Mária Zarándokút északi ágának megállója szép Mária kerttel és szoborral. A faluban 16 fh (3 lakóegység) zarándokszállás, illetve ifjúsági szálláshely található. Séta a falu határában, erdőben, gyümölcsösben, tóparton, a tiszta, megőrzött környezetben. Ökoturisztikai gyalogos, biciklis séták a Nógrádi Geopark részét képező Kozárdi Formáció és szarmata kori tanösvényhez, az andezitbányába, a Hármasforráshoz. Hosszú erdei séták Cserhátszentivánra, Bujákra. Kirándulások Hollókőbe (10 km), Pásztóra (9 km), Szécsénybe (20 km). Horgászati alkalom a víztározón. Számos hagyományorző kulturális programnak is tanúi lehetnek, mint pl.: Almavirág Fesztivál, (április vége), Kozárdi Húsvét, Kozárdi Művészeti Napok, Magyar Ízek-Magyar Színek Gasztronómiai és Gyümölcsfesztivál (szeptember 3. szombatja). A Kozárdi tó melletti ökológiai bemutató és oktatóközpontban a környék gazdag növény- és állatvilága tanulmányozható.


   


Vissza a kereséshez »